Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 13:33

Προπονητικό camp Αυγούστου 2017

Γράφτηκε από 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)
Προπονητικό camp Αυγούστου Προπονητικό camp Αυγούστου Προπονητικό camp Αυγούστου

Το KOZASPORTS, προωθώντας την αθλητική κουλτούρα, μαζί με την διάθεση των προπονητών να μοιραστούν τις γνώσεις τους, κάνοντας ακόμα πιο επίμονους τους ίδιους να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, διοργανώνει και φέτος από 22/8/2016 έως και 31/8/2017, στην αίθουσά του Λεωφ. Ηρακλείου 409 στο Ν. Ηράκλειο Αττικής προπονητικό κάμπ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

karitsasΣε συνέχεια της περσινής άριστης συνεργασίας μας, την τεχνική διεύθυνση του καμπ θα αναλάβει ο πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Γυναικών κος Γιώργος Καρίτσας. Το «ισχυρό» πρόσωπο στο φετινό προπονητικό καμπ θα προσφέρει τις γνώσεις του, έχοντας την γενική επίβλεψη, και παραμένοντας ο συνδετικός κρίκος διοίκησης, παικτών, παικτριών και προπονητών.

Στο προπονητικό καμπ θα παρευρεθούν ως sparing partners αθλητές υψηλού επιπέδου για την αρτιότερη προπόνηση των αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Οι προπονήσεις θα είναι 3ωρες πρωινές και απογευματινές. Επιβεβλημένο για το KOZASPORTS να δημιουργούνται οι βάσεις για σοβαρή δουλειά. Αν η συμμετοχή είναι μεγάλη θα υπάρξει ευελιξία στις ώρες προπόνησης.

Το προπονητικό καμπ θα αρχίσει στις 22/8 και θα συνεχιστεί μέχρι τις 31/8. Το προπονητικό καμπ θα κλείσει με αποχαιρετιστήριο μπουφέ με αναψυκτικά και finger foods, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:00.

Το κόστος συμμετοχής στο προπονητικό καμπ είναι:

Α) 280 Ευρώ, θα περιλαμβάνει 3ωρη πρωινή και 3ωρη απογευματινή προπόνηση δηλ. 20 3ωρα (60 ώρες) 4,6 Ευρώ/h.

B) 140 Ευρώ, θα περιλαμβάνει 3ωρη πρωινή ή απογευματινή προπόνηση δηλ. 10 3ωρα, (30 ώρες) 4,6 Ευρώ/h.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 10/7/2017 και θα πρέπει να αναγράφεται η επιλογή Α) ή Β). Η καταβολή του 50% του ποσού της κάθε επιλογής θα γίνει μέχρι 15/7 και η εξόφληση ως 30/7/2017. Σε περίπτωση ακύρωσης μέχρι 15/7 θα επιστρέφεται η προκαταβολή στο ακέραιο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τα μέλη του KOZASPORTS.Με την διακριτική παρουσία της, η διοίκηση του KOZASPORTS θα είναι δίπλα σε παίκτες, παίκτριες και προπονητές για την ασφάλεια, την επιτυχία και την φερεγγυότητα του προπονητικού καμπ.

Πρωταγωνιστές ΕΣΕΙΣ!!!!!!! έχοντας καλή αθλητική νοοτροπία και όρεξη για δουλειά.

Από την Διοίκηση του KOZASPORTS
Κολονέλος Δημήτρης
Ζαχαροπούλου Έφη

Διαβάστηκε 364 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 13:33

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.