Ποιοι είμαστε

KOZA Sports KOZA Sports ©kozasports.gr

Η φιλοσοφία του KOZA Sports είναι κατά βάση φιλοσοφία αγωγής και παιδείας. Όταν μιλάμε για αθλητισμό στο ΚΟΖΑ, δεν εννοούμε μόνο τους αγώνες και τις επιδόσεις, που από πρακτική άποψη αποτελούν φυσική συνέπεια της προετοιμασίας των αθλητών και της επιθυμίας τους για διάκριση. Η σκέψη μας στρέφεται στο να μπορέσουμε να μεταδώσουμε στα παιδιά ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα ευρύτατο σύστημα αγωγής, ο οποίος συμπληρώνεται από ηθικές αρχές όπως τιμιότητα, ειλικρίνεια, αυτοπειθαρχία, αναγνώριση της αξίας του αντιπάλου και γενικότερα έναν κώδικα αξιών που θα είναι οδηγός στη ζωή τους.

Οι άνθρωποι του  ΚΟΖΑ Sports με την πολύχρονη εμεπειρία τους και την τεχνογνωσία τους, γνωρίζουν πως να προσφέρουν στον καθένα, παιδί ή ενήλικα αυτό που ικανοποιεί την προσωπική του επιθυμία.

Στόχοι της προπονητικής ομάδας είναι:

  1. Η επιστημονική εκμάθηση τεχνικής και τακτικής.
  2. Ο εντοπισμός και η σωστή αξιοποίηση και προώθηση ταλέντων.
  3. Ικανοποίηση των αναγκών των αθλουμένων για άθληση, διασκέδαση και ψυχαγωγία.

Μακροπρόσθεσμοι στόχοι τη εταιρείας είναι:

  1. Η στήριξη των παιδιών σε θέματα που αφορούν την ψυχική τους καλλιέργεια.
  2. Διαπαιδαγώγηση σε θέματα διατροφής - διαιτολογίας.

Η σκέψη μας ήταν να δημιουργησουμε ένα club, όπου όλοι οι αθλούμενοι και οι εργαζομενοι να νοιώσουν φιλικά, εναρμονίζοντας το θέλω με το μπορώ, την επιθυμία με την πραγμάτωση. Θέλουμε να κάνουμε πράξη το "ευ ζειν", ώστε ο καθένας να απολαμβάνει την ευζωΐα.

Όραμα της εταιρείας είναι να ενισχύσει θετικά την καθημερινή εμπειρία ευχαρίστησης που προσφέρει ο αθλητισμός και να προσφέρει κάτι παραπάνω από μια απλή διασκέδαση, στηριζόμενη στους στόχους, τις αξίες, την γνώση και την αξιοπιστία που τη χαρακτηρίζουν.

Διαβάστηκε 4603 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γιατί τένις; Χορηγοί »